Семінар-практикум заступників директорів НВО та завідувачів базових закладів з навчально-виховної та виховної роботи

Семінар-практикум заступників директорів НВО з НВР та ВР, відповідальних за редагування сайтів НВО та сайтів навчальних закладів з проблеми "Модернізація методичної роботи з педкадрами в умовах реформування освітньої галузі та створення інформаційно-освітнього середовища"

3-го лютого 2017 року на базі методичного кабінету комунальної установи "Новоархангельський районний центр по обслуговуванню закладів освіти" відбувся семінар-практикум заступників директорів НВО та завідувачів навчальних закладів з навчально-виховної та виховної роботи. У роботі семінару-практикуму взяли участь також відповідальні за редагування сайтів НВО та сайтів навчальних закладів. Обговорювалися питання:

І Методична служба: перезавантаження, модернізація системи, змісту методичної роботи в реаліях сьогодення (завідувач методичного кабінету Зубченко Т.В.)

ІІ Науково-методичний супровід розвитку інформаційно-освітнього середовища освітнього округу. Шкільний сайт як ефективний інструмент у роботі НВО. Презентація сторінки "Інтернет-ресурси НВО та навчальних закладів" (методист Будник Т.М.)

ІІІ Оновлені форм методичної роботи з педкадрами в умовах єдиного інформаційно-освітнього простору (методист Коваленко О.Ю.)

ІV Практична частина семінару: створення спільної Google-презентації "Модернізація методичної роботи з педкадрами в умовах функціонування НВО та розвитку інформаційно-освітнього середовища"

Кiлькiсть переглядiв: 342

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.